Primul produs de finantare digitala pentru achizitia de vacante in rate lansat de Fly Go si TBI Credit [INFO]

vazut de:881

De la inceputul lunii Iunie, Fly Go ofera achizitionarea de vacante si pachete turistice in rate prin partenerul sau TBI Credit. Fie ca doriti sa achizitionati integral concediul, doriti sa mariti bugetul de vacanta sau pur si simplu nu doriti sa achitati din buzunar, aceasta metoda este bine venita.

Această metoda de plată are la bază un flux de finanțare online care permite identificarea clienților printr-un scurt apel video și semnarea electronică a documentelor. Tot acest proces nu durează mai mult de 10 minute și este disponibil 24/7. Soluția de finanțare poate fi accesată inclusiv de către clienții noi, neimplicând existența unei relații anterioare cu o bancă.
„Aducem o noutate pe piața de turism din România, odată cu introducerea unei noi metode de plată a...


vacanțelor, prin creditul online oferit în parteneriat cu TBI Credit. Ne așteptăm ca aproximativ 10% dintre clienții care vor cumpăra vara aceasta vacanțe sau alte produse turistice de pe Fly-Go.ro să le achite folosind această opțiune. Din feedback-ul pe care îl avem deja, observăm că noua metodă de plată le oferă turiștilor posibilitatea de a accesa încă o vacanță în sezonul estival, lucru care le va face, cu siguranță, vara mai frumoasă”, declară Stefano Iervolino, fondator și CEO Fly Go.

Clientii Fly Go beneficiaza de dobanda 0% pentru plata in 12 rate si o perioada de gratie de 30 zile cu zero costuri la achitarea integrala in acest interval si gratuitate la taxa de serviciu a agentiei de turism Fly Go, pana la sfarsitul lunii Iulie.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ