Campanie de conversie a creditelor in franci elvetieni de la Bancpost. Discount de 18% aplicat soldului curent

vazut de:800

Banca Transilvania, actionar majoritar al Bancpost ofera posibilitatea conversiei creditelor din franci elvetieni (CHF) in Lei sau Euro. Oferta:

Detalii despre ofertă:
– Perioada campaniei: 2 iulie – 31 august a.c.
– Reducerea este de 18% ÅŸi este aplicată soldului curent, din care vor fi scăzute eventuale obligaÈ›ii de plată restante ÅŸi sumele calculate datorate de client ÅŸi neajunse la scadență.
– Conversia CHF/leu sau CHF/euro se va realiza la cursul BNR din data semnării documentaÈ›iei la notar.
– Costurile notariale legate de operaÅ£iunea de conversie sunt suportate de Bancpost. ÃŽn cazul în care situaÅ£ia juridică a imobilului este modificată faţă de momentul constituirii ipotecii sau sunt necesare procuri speciale de reprezentare ÅŸi/sau operaÅ£iuni de succesiune ÅŸi/sau partaj, costurile sunt în sarcina clienÅ£ilor.

Fluxul ofertei:
– Cei circa 2.250 de clienÅ£i Bancpost eligibili pentru a beneficia de oferta de...


conversie vor fi contactaţi telefonic şi invitaţi la o întâlnire, la una dintre unitățile Bancpost incluse în campanie.
– La întâlnirea de la Bancpost cu echipa mixtă BT – Bancpost vor fi prezentate sumele estimative ale ofertei, ÅŸi anume: totalul reducerii; noul sold al creditului ca urmare a aplicării reducerii; noua sumă lunară de plată; etapele care trebuie urmate pentru ca un client al Bancpost să devină client al Băncii Transilvania.
– ClienÅ£ii au la dispoziÅ£ie minim 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a conversiei. Programarea pentru semnarea efectivă a documentelor se realizează după acceptarea ofertei.
– Odată cu operaÈ›iunea de conversie, prin acelaÅŸi contract autentificat în faÈ›a notarului se va realiza ÅŸi schimbarea creditorului, din Bancpost în Banca Transilvania.

Daca doriti aplicarea la un credit nou, completati o cerere aici:
http://solutiecredit.ro/cerere-credit-persoana-fizica/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ