Raiffeisen Bank acorda clientilor posibilitatea amanarii cu pana la 3 luni a ratelor, datorita CoronaVirus

vazut de:864

Raiffeisen Bank isi anunta clientii care au credite ca pot opta pentru o amanare de pana la 3 luni la plata ratelor. Banca precizeaza ca majoritatea au aceasta posibilitate prevazuta in contract, insa, pentru cei care nu au o astfel de optiune, dar au dificultati temporare la plata ratelor, Raiffeisen spune ca va gasi solutii individualizate.

Citeste tot: >>CLICK AICI<<

„Clientii persoane fizice ai bancii care au credite in derulare au, majoritatea, posibilitatea prevazuta deja in contracte, de a opta pentru o amanare de pana la 3 luni la plata ratelor.

In acelasi timp, pentru clientii care nu au o astfel de optiune, dar au dificultati temporare la plata ratelor, vom gasi solutii individualizate. Ambele categorii de clienti sunt rugate sa sune la 0800800555 (de luni pana vineri intre 9.00-20.00)”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Raiffeisen...


Bank precizeaza ca va gasi solutii si pentru clientii persoane juridice, prioritate avand companiile din industriile cele mai afectate pe termen scurt.

„Colegii nostri din zonele de Corporate si IMM discuta cu clientii persoane juridice sa inteleaga care este situatia si sa gasim impreuna solutii pentru sustinerea activitatii acestora, cu prioritate a companiilor din industriile cele mai afectate pe termen scurt.

In plus, banca acorda pentru clientii sai, persoane juridice, comision 0 pentru platile la POS-uri pana la 30 aprilie, pentru a incuraja platile electronice la comercianti, dat fiind ca numerarul poate avea un risc mai ridicat de contaminare. Banca va discuta cu partenerii si furnizorii sai pentru a reduce termenele de plata a produselor si serviciilor livrate, tot in ideea de a-i ajuta in aceasta perioada”, se mai mentioneaza in comunicat.

Citeste tot: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-creditare/plata-ratelor-amanata-pana-in-luna-mai-in-functie-de-evolutia-pandemiei-perioada-se-poate-prelungi/Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ