Credit Bancar maxim 110.000 Lei aprobat in 10 minute, totul online [CLICK]

vazut de:3.220

In ultima perioada observam dezvoltarea tehnologiei in toate domeniile, de la trimiterea unor documente catre institutii pana la creditarea 100% online. Acest sistem de creditare 100% online era folosit pana acum mai mult de IFN-uri, insa bancile au observat avantajele multiple ale unui sistem de creditare total online, fara deplasare la banca. Astfel bancile pot sa ofere imprumuturi mai rapid si chiar mai ieftin deoarece este nevoie de mult mai putin personal pentru raspunsul unei solicitari, multe din operatiuni fiind efectuate automat.

Verificarea in Biroul de Credit si al bazei de date ANAF poate sa fie facuta 100% automat, astfel cu un sistem bine pus la punct de catre banca se va putea oferi un raspuns pe loc. Un client cu restante in Biroul de credit, cu un venit sub minimul acceptat sau cu un grad de indatoare maxim va fi respins automat astfel volumul de cereri va fi filtrat automat.

Beneficii:
– Ai rate fixe și reduceri la dobânda dacă îti faci asigurare, vii cu salariul sau pensia la BCR sau refinantezi credite de la alte bănci
– Ai pe loc până la 110.000 LEI
– Faci totul online, fără drumuri la bancă
– Ai zero comisioane (analiză și administrare credit)
– Dobândă fixă de la 6.74% ...


6.49%* pâna la 14,49% pentru refinanțare cu opțiuni de asigurare și salariul la BCR

Configureaza creditul tau doar prin cateva atingeri pe ecran. Alegi rapid creditul pe care vrei sa il refinantezi, suma pe care vrei sa o imprumuti si perioada de rambursare. Iar daca iti aduci salariul la BCR te bucuri de o reducere la dobanda de 1.5% si daca iti si asiguri creditul primesti extra reducere la dobanda de 0.5%.

Dobânda fixa este cuprinsa între 6,49%/an şi 16,49%/an (DAE de la 7.22% la 17,80%) și este personalizată în funcție de sumă, optiuni, perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plată etc. De exemplu, la o dobândă fixă de 8,49%/an, pentru un credit de nevoi personale de 20.000 lei, pe 5 ani, dacă refinantezi un credit de la alta banca si vii cu salariul la noi: Rată fixă: 411 lei/lună; Zero comision de analiză și administrare credit; Valoare totală plătibilă: 24.615 lei; DAE = 8,83%. În cazul în care nu (mai) încasați venitul în cont, pentru același credit: dobânda fixă 9,99%/an; Rată fixă:425lei/luna; Zero comision de analiză și administrare credit; Valoare totală plătibilă: 25.491 lei; DAE = 10,46%.Cost lunar asigurare (se adaugă opțional la rată) 28 lei.Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ