CEC Bank amana pentru o luna plata ratelor la toate creditele acordate persoanelor fizice

vazut de:943

La randul sau, CEC Bank a anuntat ca este pregatita sa sustina amanarea pentru 30 de zile a platii ratelor la creditele acordate persoanelor fizice, pe fondul crizei de coronavirus.

Citeste tot: >>CLICK AICI<<

„CEC Bank a amanat pentru 30 de zile plata ratelor datorate de clientii persoane fizice, sperand ca astfel sa contribuim, prin masuri de distantare sociala, la reducerea raspandirii virusului. In functie de cum evolueaza situatia, vom ajusta masurile astfel incat sa venim in ajutorul clientilor nostri”, a declarat Bogdan Neacsu, presedinte – director general al CEC Bank, intr-un comunicat.

Potrivit acestuia, masura se aplica automat tuturor clientilor care nu dispun in conturile deschise la banca, la data scadentei, de sumele aferente...


platii ratelor la credite si limite de credit prin carduri, fara a fi necesare demersuri suplimentare si este valabila pentru toate creditele: pentru locuinte, pentru consum sau pentru limite de credit prin carduri.

Pentru perioada de amanare de 30 de zile, nu se vor aplica penalitati, iar clientii nu vor fi raportati la Biroul de Credit.

Totusi, banca isi sfatuieste clientii care au acces la solutii de plati la distanta (internet banking sau/si mobile banking) sa isi ramburseze ratele chiar si in aceasta perioada, avand in vedere ca la urmatoarea scadenta vor avea o presiune mai mare asupra bugetului, avand de rambursat si rata amanata, si rata scadenta din luna respectiva.

Citeste tot: http://solutiecredit.ro/imprumut-online/solutii-creditare/plata-ratelor-amanata-pana-in-luna-mai-in-functie-de-evolutia-pandemiei-perioada-se-poate-prelungi/



Completati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:



Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ