De ce am fost respins de Banca sau IFN? TOP cele mai frecvente motive. Rezolvare.

vazut de:726

Ai vrut sa obtii un imprumut de la o Banca sau de la un IFN (institutie financiara nebancara) si ai fost refuzat? Primim zeci de cereri zilnic pentru creditare de la persoane care au fost refuzate de una sau chiar mai multe institutii financiare insa, spre surprinderea lor, reusim de cele mai multe ori sa gasim o cale pentru a obtine suma dorita, chiar in conditii mai bune decat isi imagina clientul. Aplicarea la o institutie financiara gresita poate aduce refuzul acum sau pentru viitoarele credite, de aceea este important sa apelezi la un expert pentru a obtine cea mai potrivita varianta de creditare pentru nevoile tale. Mai jos gasiti cele mai frecvente motive pentru care creditul este respins:

Aplica online pentru un credit aici https://solutiecredit.ro/cont-nou

1) Varsta solicitantului
Varsta minima si maxima pentru a primi un credit poate varia in functie de institutia financiara care acorda creditul si de tipul acestuia. In general, varsta minima pentru a primi un credit este de 18 ani, deoarece acesta este varsta la care o persoana devine legal capabila sa semneze un contract. In ceea ce priveste varsta maxima pentru a primi un credit, aceasta depinde de mai multi factori, cum ar fi tipul creditului, perioada de rambursare si venitul disponibil pentru a plati ratele. Majoritatea bancilor si institutiilor financiare nu acorda credite persoanelor care au peste 70-75 de ani, deoarece riscul de neplata este considerat mai mare. Este important sa mentionam ca varsta nu este singurul criteriu luat in considerare de institutiile financiare atunci cand decid sa acorde sau nu un credit. Acestea analizeaza si alte aspecte, cum ar fi istoricul de credit, venitul si datoriile existente. Din fapte reale pot spune ca varsta „pe placul Bancilor” este intre 25 si 50 ani. Nu este...


ceva oficial insa pot spune acest lucru din experienta.

2) Nivelul de educatie
Nivelul de educatie poate fi un factor relevant in decizia de aprobare a creditului, deoarece poate oferi o indicatie asupra capacitatii unei persoane de a plati ratele. In timp ce detinerea unui nivel inalt de educatie nu garanteaza aprobarea creditului, poate fi un factor care sa sporeasca sansele de a primi creditul. De exemplu, o persoana cu un nivel inalt de educatie poate fi considerata mai responsabila si mai capabila sa gestioneze finantele personale, ceea ce poate creste increderea bancii in capacitatea acesteia de a plati ratele.

3) Gradul de indatorare
Bancile doresc ca gradul de indatorare sa fie cat mai mic posibil, deoarece acest lucru indica faptul ca persoana are suficiente venituri pentru a-si plati ratele si ca isi poate gestiona cheltuielile. Gradul de indatorare acceptat de o banca poate varia in functie de politica acesteia si de tipul creditului solicitat. In general, un grad de indatorare de pana la 40-50% este considerat acceptabil, dar exista si situatii in care bancile accepta grade de indatorare mai mari, mai ales daca veniturile sunt suficient de mari pentru a acoperi cheltuielile. Daca gradul de indatorare este depasit, noi recomandam refinantarea la un credit mai performant sau daca exista mai multe credite, refinantarea lor intr-unul singur.

In ceea ce priveste aplicarea rapida pentru un credit, un broker de credite poate fi de ajutor prin faptul ca are acces la mai multe institutii financiare si poate sa gaseasca cele mai bune oferte de credite pentru clientii sai in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, brokerul de credite poate ajuta clientii sa completeze cererile de credit, sa depuna documentele necesare si sa gestioneze comunicarea cu banca sau institutia financiara.

Aplica online pentru un credit aici https://solutiecredit.ro/cont-nouCompletati datele dvs.:
Nume complet:

Email:

Telefon:

Judet:

Accepta termenii si conditiile: Abonare noutati:Biroul de Credit | Credit cu Buletinul | Credit restantieri | Credit istoric negativ